O nama

Udruga za sport i rekreaciju Balonko

 

Udruga za sport i rekreaciju Balonko je osnovana  u svibnju 2014. godine s ciljem promicanja, razvitka, unapređenja i očuvanja zdravlja i zdravog života kod djece predškolske i mlađe školske dobi.

Predsjednik i osnivač udruge je profesor kineziologije Igor Musulin. Djelujemo pod imenom Dječja sportska škola Balonko.

Naša osnovna djelatnost je provođenje sportskih programa za djecu od 3-11 godina.

 

Program za djecu od 3-11 godina
 

Kroz naš program djeca će se susresti sa širokom lepezom od 20-tak različitih sportova (atletika, sportska gimnastika, ritmička gimnastika, aerobik, košarka, nogomet, odbojka, rukomet, tenis, badminton, hokej, boćanje, kuglanje,  golf,  orjentacijsko trčanje, streličarstvo, ragbi, stolni tenis, judo, hrvanje...).

Bogatstvo našeg programa je veliki broj igara koje su prilagođene sposobnostima i dobi svakoga djeteta. Kroz stručno osmišljenu i organiziranu igru uvodimo dijete u svijet sporta. Upravo kroz igru svako dijete dolazi do izražaja. Igre su koncipirane na način da nema čekanja na red, ispadanja, sjedenja na klupi i pojedinačnih pobjednika. Jako je važno da djeca ove dobi u puno više slučajeva iskuse pobjedu nego poraz. Za to se brinu naši treneri koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom.

Treneri su također fizički aktivni kao i djeca, što je najbolji pokazatelj njihove predanosti radu. Vježbanje se provodi 2x tjedno po 1h.  Na svakom treningu su dva kineziologa tako da uspijemo posvetiti dovoljno pažnje svakom djetetu. Upravo ova socijalna komponenta je ono po čemu se razlikujemo od drugih, jer naši treneri su i mame, tate, dadilje, psiholozi, pedagozi, klaunovi, a naposljetku stručnjaci uz koje će se vaše dijete osjećati ugodno i sigurno. A to je ono čemu težimo, da dijete dolazi i odlazi sretno i veselo s treninga.

Treneri

Igor Musulin

prof. kineziologije

Josip Marinac

mag. cin.

Mate Maglov

mag. cin.

Ivona Ćaćić

mag. cin.

Patrik Horvat

mag. cin.

Tin Družić

mag. cin.

Dječja sportska škola Balonko

Udruga za sport i rekreaciju Balonko
Višnje Stahuljak 7, 10000 Zagreb
tel: 098 962 53 29

              

JAVITE NAM SE